+32 489 14 39 63

van maandag tot vrijdag

Neem contact met ons op

winmotor next, le meilleur DMS pour les garages automobiles, ce logiciel de facturation et de gestion améliore la gestion de votre garage

Ontdek onze software voor het beheer van uw autoschadeherstelbedrijf

Bent u een merkagent, carrosseriebedrijf, erkende hersteller, onafhankelijke autoreparateur of tweedehandswagen verkoop- of after-sales netwerk? Ontdek winmotor next, de software die 100% gewijd is aan de activiteit van uw autoreparatiebedrijf.

Solware Auto is al 30 jaar het hart van de autowereld en zijn evoluties. Voortbouwend op onze “knowhow” hebben we een nieuwe managementoplossing voor uw bedrijf ontwikkeld. Deze beheer- en facturatiesoftware die het dagelijkse leven van uw garage vereenvoudigt.

Onze beheer- en facturatieoplossing, die is ontworpen voor de gebruikers en toegewijd is aan de ervaring van de klant, is ontworpen voor en door u. Deze software vereenvoudigt de vlotte doorstroming van uw garageacties en verdeelt uw stappen in logische stappen (workflow). De stroom tussen ontvangst en levering van het voertuig verloopt vloeiender. Volg en deel onmiddellijk de levensduur van de garage en bespaar tijd.

Als echte partner van uw bedrijf integreren wij een globaal, innovatief en lokaal aanbod voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Meer informatie

Meer dan software, ontdek uw nieuwe partner !

icone4

Realtime

icone1

Toegankelijk

icone3

Collaboratief

icone2

Intuïtief

Waarom kiezen voor onze facturatiesoftware voor uw autoreparatiebedrijf

30%

tijdwinst

Doordat meest relevante informatie op gepaste moment wordt weergegeven

45€

Stijging in dagelijkse inkomsten

Omdat alle klanteninformatie toegankelijk is voor elke medewerker draagt dit bij tot een soepelere verwerking van wagens

90mn

meer tijd voor uw klanten

Door de intuïtieve natuur van de DMS besteedt u minder tijd in de software, wat uw klanten ten goede komt.

Veel gestelde vragen

Is WinMotor Next alleen voor grote garages bedoeld?

Nee, zeker niet. De DMS is ingesteld op het dagelijkse werkschema om het gebruik makkelijker te maken en het past zichzelf aan uw dagelijkse werklast. U kan ook bepaalde werkposities onder één categorie indelen op de startpagina, de DMS is aangepast aan dat wat u nodig heeft voor al uw activiteiten.

Hoeveel lesmomenten heb ik nodig voor gebruik het van de facturatie en mangement software?

Voor het Starterspakket is een halve dag genoeg, om de basis en doorstroom te begrijpen. Korte e-learning sessies kunnen als aanvulling dienen op de basistraining

Worden alle gegevens uit mijn huidige database bewaard ?

Wij kunnen u ervan verzekeren dat uw gegevens van de meeste DMS op de markt hersteld kunnen worden.

Vereenvoudig uw dagelijkse taken en heb morgen minder zorgen!

Onze partners

Top