Solware Auto in Portugal

oktober 25, 2022

De internationale ervaring van Solware Auto in de juridische en fiscale aanpassing van zijn DMS heeft opnieuw zijn vruchten afgeworpen om winmotor te “lokaliseren” voor de Portugese markt.

Read more

Certificering van winmotor next door de Renault en Stellantis teams

mei 4, 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat winmotor next, Solware Auto’s management- en facturatiesoftware van de volgende generatie, die al meerdere jaren wordt gebruikt in MRA-netwerken (Automobile Repair Mechanics), is gecertificeerd door de zakelijke teams van Stellantis, in het bijzonder met de Service Box V14-interface. 

Read more

CREANCEAUTO door Mobilians

april 28, 2023

Onze beheersoftware winmotor2 heeft nu de mogelijkheid om te worden aangesloten op de CREANCEAUTO-applicatie die eind juni 2022 door Mobilians is gelanceerd. 

Read more

ELV Software

april 28, 2023

De recyclingsector van afgedankte voertuigen (ELV) is een markt die voortdurend in ontwikkeling is.  

Read more

Het eigendom van klantgegevens

april 28, 2023

De vraag wie eigenaar is van autogegevens is complex en betreft alle spelers in de industrie, waaronder fabrikanten, leveranciers, distributeurs en reparateurs.

Read more

Drukke dagen op EquipAuto 2022

januari 27, 2023

Overvolle zalen, levendige stands, deze Equip auto-editie van oktober 2022, Paris Porte de Versailles, was een groot succes voor exposanten en bezoekers. Na moeilijke maanden als gevolg van de COVID-pandemie moeten mensen elkaar ontmoeten en terugkeren naar meer fysieke en minder digitale uitwisselingen.

Read more

Aftersales mogelijkheden in onze winmotor next-software

januari 24, 2023

Alle goede autoreparateurs adviseren hun klanten mondeling of, beter nog, noteren schriftelijk op hun facturen of offertes welke diensten moeten worden geleverd (technische keuring, versleten banden, airconditioning, controle op vervuiling, enz.).

Read more

Het herstel van de automarkt in Algerije

januari 24, 2023

Na enkele jaren van bevriezing ervaart de automarkt in Algerije eindelijk resultaat. De Algerijnse regering heeft inderdaad groen licht gegeven aan de relevante ministeries om de automobielactiviteit nieuw leven in te blazen.

Read more