nouvelle MAJ winmotor next la version 3.1
winmotor next Geen reacties

In onze steeds veranderende wereld van aftermarket-diensten is de digitalisering van werkplaatsen naar voren gekomen als een cruciale factor om het concurrentievermogen te behouden en kwaliteitsdiensten te leveren.

We zijn verheugd de lancering van winmotor next versie 3.1 aan te kondigen, wat onze standvastige toewijding aan innovatie verder versterkt. Deze bijgewerkte versie wordt geleverd met verschillende nieuwe functies en verbeteringen die een efficiënter beheer van de dagelijkse activiteiten mogelijk maken.

In winmotor next 3.1 zijn verschillende functies geïntroduceerd om de efficiëntie van het product te verbeteren. Deze omvatten een gestroomlijnd beheer van reserveonderdelen met de mogelijkheid om kits te maken op basis van dossierbestanden, automatische updates van capaciteitsmeters voor snellere facturering en verbeterde toegang tot klant- en voertuiggegevens.

Voor carrosseriewerkzaamheden bestaat de mogelijkheid om een dekkingsbovengrens in te stellen voor meer financiële controle en worden de arbeidskosten handig weergegeven. In de voertuigverkoopmodule is het publiceren van advertenties vereenvoudigd en is er een nieuwe module voor efficiënt verkoopbeheer van nieuwe auto’s.

Facturering wordt verbeterd door de mogelijkheid om voorfacturen af te drukken, met verschillende functies die de compliance en flexibiliteit verbeteren. Het beheer van reserveonderdelen introduceert geavanceerd zoeken en directe facturering. Digitale communicatie biedt sms- en e-mailmeldingen, en vooruitbetalingen kunnen eenvoudig worden geregistreerd en beheerd.

Documentgerelateerde verbeteringen omvatten bijgewerkte sjablonen en verbeterde informatieweergave. Deze updates weerspiegelen een toewijding aan het aanbieden van geavanceerde oplossingen die zijn afgestemd op specifieke marktbehoeften in de aftermarket-sector.