Solware auto au salon Autotechnica à Bruxelles en Belgique. Le plus grand salon professionnel du Benelux pour faire découvrir notre logiciel DMS de gestion et facturation pour les garages automobiles
winmotor next Geen reacties

Solware Auto zal aanwezig zijn op de Autotechnica vakbeurs in Brussel zodat u kennis kan maken met onze management en facturatie software voor garages.

Beste klanten, zakenpartners en bezoekers,

We zijn verheugd u te informeren over Solware Auto’s deelname van 4 tot 7 oktober 2020 op Autotechnica in België. De grootste Benelux vakbeurs telt meer dan 400 exposanten, vooraanstaande fabrikanten en leveranciers in de automotive distributie- en reparatie sector.

Dit niet te missen evenement zal u toestaan alle innovaties in de automotive en aftermarket sector te ontdekken, inclusief onze software toegewijd aan het beheren van uw garage.

Op onze stand zal u een volledige demonstratie kunnen zien van onze DMS. Onze oplossing is gebasseerd op onze actuele inspanningen om een praktische en structurele tool voor garages te verzekeren die verlangen naar tijdsbesparing en verhoogde omzet voor uw garage.

winmotor next is beschikbaar in uw voorkeurstaal en ontworpen om zich aan te passen aan uw noden en structuur en bevat ook alle functionaliteiten die garages kunnen verwachten in hun dagelijkse werksfeer.

Onze teams zullen u vriendelijk verwelkomen op Autotechnica in hal 7, stand D02.

Het hele Solware Auto team hoopt u te ontmoeten op dit evenement toegewijd aan de automotive

industrie en u kennis doen maken met onze management en facturatie software voor uw garage.

Meer infomatie : sales.be@winmotornext.com

Tot binnenkort!

Over Autotechnica:

AutoTechnica BeNeLux speelt een vooraanstaande rol in het vergaren van informatie en  vergemakkelijken in beslissingname voor automotive professionals. Deze vakbeurs is het grootste live evenement in de BeNeLux geworden en het aantal bezoekers stijgt met elke editie.

AutoTechnica moedigt professionals met eenderwelke automotive achtergrond aan om de show te bezoeken. Autotechnica  maakt gebruik van interesante animaties om bezoekers meerwaarde te bieden bij de nieuwste trends en innovaties.

Met trots neemt Solware Auto deel aan dit evenement.