webinaires motrio solware auto
winmotor next Geen reacties

Afgelopen oktober zijn de winmotor next webinars naar de workshops van het Motrio-netwerk weer begonnen.

De eerste deelnemers reageerden actief op de presentaties, die plaatsvonden in kleine online groepen, gecoördineerd door Francesco Guglielmi (Motrio Business Unit Manager) en bijgewoond door Alfredo Monfregola en Ambra Giacomini (Motrio Network Managers voor Italië).

Dankzij onze ervaring van meer dan 30 jaar met Renault in Frankrijk en vervolgens met Motrio sinds de oprichting ervan, hebben we een sterke samenwerking opgebouwd met het team van Motrio Italië.

De strategie van Motrio is er altijd op gericht om het merkimago te versterken, mede dankzij de digitalisering van werkplaatsen. Solware Auto is met zijn DMS winmotor next de partner om deze pijler van de netwerkstrategie te implementeren.

Het doel van de webinars is om de voordelen te presenteren van het gebruik van een DMS dat is aangesloten op het netwerk en om alle belangrijke functionaliteiten van het programma te laten zien.

Winmotor next biedt de gebruikers een collaboratieve en intuïtieve tool voor een georganiseerd beheer van alle processen in de werkplaats: van afsprakenbeheer tot voertuigacceptatie, reparatieopdracht en facturering; allemaal met de integratie van Motrio’s tools en de normen die het merk vertegenwoordigen.

De aanpassing van de interface en workflow maakt winmotor next zeer gebruiksvriendelijk voor alle leden van het netwerk, waardoor de productiviteit en dagelijkse werkplaatsactiviteiten worden verbeterd.

Feedback van onze ambassadeu :