logiciel gestion facturation dms winmotor next solware auto portugal
winmotor next Geen reacties

De internationale ervaring van Solware Auto in de juridische en fiscale aanpassing van zijn DMS heeft opnieuw zijn vruchten afgeworpen om winmotor te “lokaliseren” voor de Portugese markt.

Net als sommige van zijn Europese buren, zoals Italië, heeft Portugal al een elektronisch factureringssysteem ingevoerd om de overheidscontrole op de facturering van lokale bedrijven te versterken.

Deze wettelijke eis heeft al enkele jaren gevolgen voor DMS-aanbieders in het land. Daarnaast eist de Portugese overheid aan het eind van het jaar een voorraadinventarisatie, en sinds deze zomer een QR-code op alle uitgegeven facturen. Deze veranderingen zullen garagisten zeker aanmoedigen om efficiëntere en meer haalbaardere managementsoftware te gebruiken. In deze context verschijnt winmotor next als een weboplossing voor de garages terwijl het gebruik maakt van moderne technologieën met een gloednieuw design.

Solware auto zet daarom zijn ambitie als internationale DMS-aanbieder voort door de certificering van winmotor next bij de Portugese lokale autoriteiten te starten. Het Solware Iberia-team werkt al aan de commerciële strategie om tegen het einde van het jaar proeflocaties te starten.

In deze context heeft het bekende Portugese tijdschrift “Posvenda” ons de eer gegeven ons DMS in Portugal te promoten, met de nadruk op de toegevoegde waarde ervan voor garages (pagina 31).

We kijken ernaar uit om het aanpassingsvermogen van ons DMS en de energie die Solware steekt in het voldoen aan de verwachtingen van zijn eindklanten te demonstreren.

REVISTA PÓS-VENDA 83