Salon autotechnica Bruxelles Belgique
winmotor next Geen reacties

Na 2 jaar uitstel vond van 27 tot 30 maart 2022 in Brussel de automobielbeurs van de Benelux plaats. Lang verwacht door de spelers op de automobielmarkt, of het nu gaat om leveranciers van onderdelen, grote automerken of de software-uitgevers die hen begeleidden, draaide het op de beurs om drie sleutelwoorden: innovatie, efficiëntie en de relevantie van de geboden oplossingen.

Solware Auto, al meer dan 35 jaar bekend in Frankrijk bij merkdealers en garages, is begonnen aan een nieuw ambitieus hoofdstuk in zijn geschiedenis op de Iberische, Italiaanse en Benelux-markt. Dankzij zijn ervaring en lokale teams in elk land is Solware Auto een relevante speler in de digitale ondersteuning van autoreparatiebedrijven in Europa.

demo management software voor de automobielsector op autotechnica brussel België

Solware Auto heeft de afgelopen twee jaar benut om de kwaliteit van zijn digitale universum af te stemmen op de ambities van de groep. Het bedrijf heeft daarom zijn DMS winmotor next ontwikkeld in een 100% online webtechnologie. Geheel herontworpen door experts uit de reparatiebusiness is er een zeer duidelijk hoofddoel: een snelle en intuïtieve bediening voor alle klanten.

Uitgerust met moderne software en een internationale ontwikkelingsstrategie, had Solware Auto alle troeven in handen om zich sereen te installeren in hal 07 stand D02 van de niet te missen Autotechnica-beurs.

Klaar om zowel de Waalse, Vlaamse en Nederlands markt te woord te staan, konden de aanwezige Solware Auto medewerkers in gesprek gaan met lokale en internationale spelers, bezoekers van de beurs die opereren op de markten in de Benelux.

Het is nu het moment om de tijdens het evenement ontdekte mogelijkheden te onderzoeken met als doel de aanwezigheid van Solware Auto in de Benelux te verankeren en het marktaandeel van zijn DMS winmotor verder uit te breiden.

U bent een onafhankelijke – erkende hersteller – merk agent – carrosserie hersteller – verkoper? Wilt u de organisatie van uw werk vereenvoudigen met een performante software? Praat met onze experts over uw project: Contacteer ons