winmotor next Geen reacties

winmotor next, het nieuwste DMS van Solware Auto dat in 2018 op de Franse reparatiemarkt voor multimerk-bedrijven werd gelanceerd, is nu enkele maanden getest door twee Peugeot- en Citroën-garages.

De certificering door de IT- en bedrijfsteams van Stellantis is aan de gang en zal in de komende maanden worden afgerond. De beoordelingen van deze twee garages zijn reeds beschikbaar op de website www.winmotornext.com.

De nieuwe software, die ontwikkeld is met de nieuwste Microsoft-technologieën, is ontworpen om perfect te integreren in de bedrijfsprocessen dankzij het gebruik van “business workflows” die de monteurs door het werk leiden. Winmotor next onderscheidt zich in gebruiksvriendelijkheid. De software is makkelijk te leren en te gebruiken. Sinds het begin wilde Solware Auto dat zijn DMS aan de behoeften van verschillende landen zou voldoen. Deze internationale strategie wordt weerspiegeld in de beschikbaarheid van winmotor next in 7 verschillende talen en verschillende Europese landen (Frankrijk, België, Nederland, Spanje, Portugal en Italië in eerste instantie).

Winmotor next wordt ook ingezet in Full Web modus om de toegankelijkheid, inzetbaarheid en onderlinge samenwerking te vergemakkelijken. Het biedt een uniek antwoord en functionele oplossingen voor grote internationale aftersales netwerken, van zowel fabrikanten als multimerkbedrijven.

Aline en Jean-Paul BAILLY, Managers van de Peugeot Bailly-garage (42) en Cyril MICOL, Manager van de Citroën De Bellevue-garage (42) delen in een video hun ervaringen over deze migratie.

Garage De Bellevue Agent Citroën Stellantis utilise notre logiciel de gestion et facturation winmotor next par Solware Auto  Garage Bailly agent Peugeot Stellantis utilise notre logiciel de gestion et facturation winmotor next par Solware Auto
Ervaring Citroëngarage  Ervaring Peugeotgarage