winmotor next Geen reacties

Onze beheersoftware winmotor2 heeft nu de mogelijkheid om te worden aangesloten op de CREANCEAUTO-applicatie die eind juni 2022 door Mobilians is gelanceerd. 

Deze CREANCEAUTO-applicatie is speciaal bedoeld voor professionals op het gebied van schadeherstel en kan worden gebruikt in geval van niet-goedkeuring van hun bedrijf door de verzekeringsmaatschappij van de klant. 

Hierdoor kan de garage aanbieden om de voertuigen te repareren zonder dat de eigenaar van het voertuig het bedrag van de reparatie moet voorschieten en respecteert zo de vrije keuze van de klant van hersteller. 

Dankzij de schuldoverdracht kan de professional rechtstreeks worden betaald door de verzekeringsmaatschappij, die de betaling ervan verzekert. 

De toegang tot deze applicatie is gratis voor MOBILIANS-leden. Het is ontworpen om gebruiksvriendelijk, snel, praktisch en veilig te zijn. 

Het kan gebruikt worden op computer, tablet en mobiel. Eén enkel formulier, ongeacht de betrokken activiteit (aanrijding, uitdeuken, beglazing) vereenvoudigt het werk van de klantenontvangst. 

Winmotor2 is geïntegreerde beheersoftware voor garages, agenten en autodealers en wordt door veel fabrikanten gebruikt. Onze software wordt ook door importeurs gekozen voor hun reparatienetwerk en ingezet op alle netwerken van erkende reparateurs van Franse merken, evenals de belangrijkste onafhankelijke reparatienetwerken. 

De efficiëntie van zijn functionaliteiten maakt een gedetailleerd en nauwgezet beheer van uw automobielactiviteit en een real-time boekhouding mogelijk. Bewust gericht op commerciële relaties, biedt winmotor2 ook een groot aantal functionaliteiten voor het volledige beheer van after-sales marketing. 

MOBILIANS, voorheen de CNPA, met wie we al meer dan 10 jaar partners zijn, is een organisatie die tot taak heeft de belangen te verdedigen van Franse bedrijven die gespecialiseerd zijn in autodistributie en -diensten. MOBILIANS is een belangrijke speler in het vertegenwoordigen van de belangen van autoprofessionals bij de overheid. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *