winmotor next Geen reacties

Zoals elk jaar al meer dan 20 jaar, had Solware Auto het genoegen om als partner deel te nemen aan de laatste GAR-conventie die op 28 maart werd gehouden in het Urban Station in Parijs. 

Ondanks de staking die voor deze dag was gepland en de vervoersproblemen, waren een honderdtal agenten aanwezig om sociale kwesties te bespreken en te luisteren naar fabrikanten Renault en Dacia in de context van een automarkt in volle revolutie. 

De evolutie van aftersales, de garantie, tweedehandsvoertuigen en nieuw te ontwikkelen diensten werden ’s morgens plenair besproken, geleid door de leden van het nationale GAR-kantoor met tussenkomst van verschillende partners. 

Tijdens deze verschillende uitwisselingen werden de agenten herinnerd aan het belang van promotie en aansluiting bij de Groep om meer te kunnen wegen tegen de fabrikant, zoals het geval is op het niveau van de GCR-dealergroep. 

Het nationale bureau maakte van de gelegenheid gebruik om iedereen die dat wenst uit te nodigen om zich bij hen aan te sluiten, nieuwe ideeën in te brengen en te helpen deze in het veld te implementeren. 

De middag was gewijd aan verschillende rondetafelgesprekken met de fabrikant, die zijn strategie kon voorstellen en de vragen van de agenten over hun toekomst kon beantwoorden, met name met de komst van het nieuwe contract in 2024. 

Renault wees bij monde van zijn directeur onderdelen wereldwijd op de moeilijke situatie voor de levering van onderdelen die enerzijds verband houdt met de aanhoudende post-Covid situatie en anderzijds met de verhuizing van zijn historische centrale opslagplaats. 

De agenten is om wat meer geduld gevraagd, terwijl er alles aan wordt gedaan om uiterlijk eind dit jaar weer een normale situatie te bewerkstelligen. 

Het team van Solware Auto bedankt het GAR-kantoor voor de uitnodiging, de ontvangst van zijn leden en de kwaliteit van de organisatie van deze conventie in een gecompliceerde context op alle niveaus. 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *