Uw garage automatiseren met beheer software is essentieel om uw garage te structureren, te laten groeien en te verbeteren.
winmotor next Geen reacties

Allereerst is het misschien beperkend om te willen automatiseren om over een zogenaamde facturatie software te beschikken. Een beheer- of facturatie software (DMS) bedekt inderdaad een groter gebied en kan dus onhandig lijken om alleen in deze behoefte te voorzien.

Een DMS is een compleet hulpmiddel dat een groot aantal garageactiviteiten bedekt, waarbij de meest succesvolle ook functies omvatten die minder specifiek zijn voor de automobielindustrie, zoals marketing en/of boekhouding.

De functionaliteiten en geïntegreerde processen maken het eenvoudig te gebruiken, maar zorgen ook voor een gestructureerde manier van werken. Dit garandeert, naast uw eigen organisatie, homogene methoden die door de software worden gecontroleerd en stelt u in staat gestructureerde en meer kwalitatieve gegevens te verkrijgen.

Verbind uw netwerkinstrumenten met een beheer- of facturatie software voor garages.

Door uw autoreparatiebedrijf te automatiseren met een beheer- of facturatie software (DMS) kunt u ook gemakkelijk communiceren met de software van uw netwerk, of het nu gaat om een merk (Citroën, Peugeot, Renault, enz.) of een netwerk met meerdere merken (Eurorepar Car Service, Proximéca, Club Auto Conseil, Top Garage, Précisium, Motrio, enz.).

Het DMS zorgt namelijk voor een directe koppeling met de software van uw merk en bespaart u op die manier tijd, vooral door het vermijden van herinvoeren tussen systemen. Dankzij de integratie van de tools van uw netwerk kunt u ook volledig voldoen aan de methodes die uw klanten verwachten als ze naar uw garage komen.

Klantentrouw opbouwen met onze managementsoftware

Door uw autoreparatiebedrijf te automatiseren met een beheersoftware (DMS) kunt u, zoals hierboven vermeld, profiteren van correct ingevulde klanten- en voertuigdossiers die kunnen worden gebruikt om klantentrouw op te bouwen, uw bedrijfsbinnenkomsten te stimuleren en uw omzet te behouden of te verhogen.

Dit gaat verder dan alleen het gebruik van de geschiedenis van de uitgevoerde werkzaamheden in uw garage om nieuwe diensten voor te stellen. Weten welke werkzaamheden tijdens vorige bezoeken zijn gepland en verder gaan. Gebruik deze om uw klanten op te volgen met digitale communicatie (sms of e-mail).

De activiteit van uw garage analyseren

Door uw garage te automatiseren met beheersoftware (DMS) kunt u de prestaties van uw bedrijf sneller en regelmatiger volgen met behulp van indicatoren voor het analyseren van uw activiteiten. Deze indicatoren zijn soms onbekend of worden verkregen door het bijhouden van externe bestanden of verstrekt door uw boekhoudbedrijf. Ze zijn gekoppeld aan elk van uw activiteiten: mechanische of carrosserie-naverkoop, verkoop van nieuwe of tweedehandsvoertuigen en distributie van onderdelen.

De automatisering van uw autoreparatiebedrijf met beheers- en facturatie software is essentieel voor de structurering, groei en opwaardering van uw automobielgarage.

Wenst u meer informatie over onze software voor beheer/facturatie/boekhouding om uw zaak te beheren? Vraag ons om een gepersonaliseerde demo klik hier