Progetto Duclos incadea DMS Solware Auto Truck DAF
winmotor next Geen reacties

Groupe Duclos is sinds 1918 in heel Bretagne aanwezig met een netwerk van gespecialiseerde garages voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

Het vertegenwoordigt de merken DAF, Nissan en Isuzu om zijn klanten te ondersteunen bij de aankoop en het onderhoud van hun wagenpark.

Met 8 vestigingen in Bretagne, voldoet Groupe Duclos aan de behoeften van haar klanten door hen een lokale en kwalitatieve service te bieden die het resultaat is van meer dan 100 jaar kennis toegewijd aan de wereld van vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen.

DAF/Paccar heeft het incadea.dms DMS van de Duitse uitgever Incadea GmbH gekozen als informatiesysteem voor het beheer van zijn filialen. Incadea heeft speciale functies ontwikkeld die specifiek zijn voor de wereld van de vrachtwagens om alle bedrijfsprocessen te kunnen beheren en tegelijkertijd in een moderne en schaalbare IT-standaard te blijven. Na een proefperiode in verschillende Europese landen is incadea.dms een referentie en gecertificeerd DMS geworden voor onafhankelijke distributie- en reparatienetwerken van de fabrikant.

Solware Auto en incadea zijn verheugd te zijn geselecteerd om incadea.dms te implementeren op de 8 sites van Groupe Duclos. Het project is midden 2022 van start gegaan en zal in 2023 volledig operationeel zijn.

Om zich los te maken van de hardwarebeperkingen koos Groupe Duclos voor de Solware Auto hosting-oplossing, die het onderhoud, de schaalbaarheid en de back-up van de productieservers op zich neemt. Het doel is de middelen te concentreren op de klantenservice.

Dit nieuwe DMS zal het mogelijk maken om nog verder te gaan in de digitalisering van het bedrijf, om zijn werking beter te controleren en om zich te concentreren op zijn klanten. Dankzij de hechte samenwerking tussen Solware Auto, Incadea en DAF/Paccar zullen nieuwe diensten kunnen worden geïmplementeerd en zullen DAF connected tools sneller en op een relevantere manier informatie communiceren om zo goed mogelijk aan de wensen en eisen van de klant te voldoen.

DAF/Paccar produceert al vele jaren voertuigen van superieure kwaliteit om zijn klanten een echt productiviteitsinstrument te bieden waarmee de economische en ecologische uitdagingen van vandaag en morgen kunnen worden aangegaan. Net als de producten die zij verdeelt en de merken die zij vertegenwoordigt, gaat Groupe Duclos deze weg om haar klanten de beste diensten en producten aan te bieden.

Wij zijn er trots bij te kunnen dragen aan het behalen van deze doelstellingen en deel te nemen aan dit ambitieuze project.